ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι υπέγραψε την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Την ίδια στιγμή που ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ δήλωνε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «κόκκινη γραμμή» για την Μόσχα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε αίτημα για ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι υπέγραψε την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Την ίδια στιγμή που ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ δήλωνε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «κόκκινη γραμμή» για την Μόσχα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε αίτημα για ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε. Η υπογραφή του αιτήματος επιβεβαιώνεται από την παρακάτω φωτογραφία.

Υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία, που διακινείται στο Διαδίκτυο, η οποία φαίνεται ότι δείχνει τον πρόεδρο Ζελένσκι να υπογράφει το εν λόγω αίτημα μέσα σε καταφύγιο, σε μία συμβολική κίνηση.

Πρόκειται για μία απόφασή, η οποία δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία αποκλιμάκωση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τις συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών στο Γόμελ της Λευκορωσίας, οι οποίες έχουν ως στόχο την κατάπαυση του πυρός. Σημειώνεται ότι ελάχιστα λεπτά μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας με το υπογεγραμμένο αίτημα, οι συνομιλίες διακόπηκαν.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 9.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...