ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι υπέγραψε την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Την ίδια στιγμή που ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ δήλωνε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «κόκκινη γραμμή» για την Μόσχα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε αίτημα για ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι υπέγραψε την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Την ίδια στιγμή που ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ δήλωνε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «κόκκινη γραμμή» για την Μόσχα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε αίτημα για ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε. Η υπογραφή του αιτήματος επιβεβαιώνεται από την παρακάτω φωτογραφία.

Υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία, που διακινείται στο Διαδίκτυο, η οποία φαίνεται ότι δείχνει τον πρόεδρο Ζελένσκι να υπογράφει το εν λόγω αίτημα μέσα σε καταφύγιο, σε μία συμβολική κίνηση.

Πρόκειται για μία απόφασή, η οποία δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία αποκλιμάκωση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τις συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών στο Γόμελ της Λευκορωσίας, οι οποίες έχουν ως στόχο την κατάπαυση του πυρός. Σημειώνεται ότι ελάχιστα λεπτά μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας με το υπογεγραμμένο αίτημα, οι συνομιλίες διακόπηκαν.

Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 941.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

loading...