ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωλίγκα: Αναβολή για ένα μήνα και μετά αποβολή για τις ομάδες από τη Ρωσία!

Δεκτό το αίτημα για αναβολή των αγώνων των ομάδων της Ρωσίας έκανε η Ευρωλίγκα. Διορία ένα μήνα για να λυθεί το θέμα, αλλιώς θα ακολουθήσει αποβολή.

Ευρωλίγκα: Αναβολή για ένα μήνα και μετά αποβολή για τις ομάδες από τη Ρωσία!

Εκτός αναμετρήσεων για τον επόμενο μήνα θα μείνουν οι ομάδες της Ρωσίας μέχρις ότου εκτονωθεί η κατάσταση, αποφάσισε η Ευρωλίγκα.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξς, ωστόσο ο κίνδυνος για την αποβολή τους από την Ευρωλίγκα παραμένει, καθώς τους δόθηκε ένας μήνας διορία.

Αν το χρονικό διάστημα παρέλθει και δεν έχει λυθεί η κατάσταση, όλοι οι αγώνες τους στην τρέχουσα σεζόν θα ακυρωθούν.

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν

«1. Να αναστείλει τη συμμετοχή ομάδων της ρωσικής Ομοσπονδίας τόσο στην Euroleague (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) όσο και στο EuroCup 7DAYS (Λοκομοτίβ Κουμπάν).

2. Η Euroleague Basketball θα παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης. Εάν η κατάσταση δεν εξελιχθεί με ευνοϊκό τρόπο, όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου έναντι των ρωσικών ομάδων θα ακυρωθούν για να διαμορφωθούν οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.

Η Euroleague Basketball και οι σύλλογοι της επαναλαμβάνουν τη σταθερή τους δέσμευση για την ειρήνη, ενάντια σε οποιεσδήποτε πράξεις βίας ή πολέμου, και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να προάγουν τον σεβασμό, την ένταξη και τη διαφορετικότητα, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα του οργανισμού και των ομάδων του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.