ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Φοράω κόκκινο, όταν ξέρω τον δολοφόνο»: Καταλάβατε τι συνέβη προχθές με το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη;

H αποκάλυψη για το κόκκινο σακάκι της παρουσιάστριας.

«Φοράω κόκκινο, όταν ξέρω τον δολοφόνο»: Καταλάβατε τι συνέβη προχθές με το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη;

Μία αποκάλυψη για τη «συμβολική» εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ», σχετικά με την εξέλιξη της λύσης του μυστηρίου γύρω από τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, έκανε το σάιτ media-insider.gr.

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής φορώντας ένα κόκκινο σακάκι, στην εκπομπή στην οποία κεντρικό θέμα ήταν οι αποκαλύψεις γύρω από την έρευνα για τους τρεις θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα.

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.