ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Όλα για όλα κόντρα στη Χάλκμπανκ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την τουρκική Χάλκμπανκ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό με στόχο να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup (20:00, Cosmote Sport 6/Panathinaikos24.gr).

Όλα για όλα κόντρα στη Χάλκμπανκ

Οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους καθώς θα πρέπει να πετύχουν «καθαρή» νίκη (3-0 ή 3-1) στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ, αφού στην Τουρκία είχαν ηττηθεί με 3-0 σετ.

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του «τριφυλλιού» που επέστρεψε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (για έκτη φορά στην ιστορία του) μετά από 13 χρόνια, θα προσπαθήσει να «λυγίσει» τη μέχρι στιγμής αήττητη Χάλκμπανκ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση. Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βούλγαρος, Σιμεόν Ιβάνοφ και ο Τσέχος, Τόμας Μπουτσάρ θα είναι οι δύο διαιτητές της σημερινή αναμέτρησης, η οποία έχει ώρα έναρξης στις 20:00, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6 και θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.