ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην 3η θέση των σκόρερ στην Ευρώπη ο Παλάσιος τον Φεβρουάριο

Στην ίδια θέση με τον Αργεντινό εξτρέμ, βρίσκονται οι Λεβαντόφσκι, Ομπαμεγιάνγκ και Εμπαπέ.

Στην 3η θέση των σκόρερ στην Ευρώπη ο Παλάσιος τον Φεβρουάριο

Ο μήνας Φεβρουάριος ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, καθώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα πέντε φορές.

Αυτά τα πέντε τέρματα, τον έβαλαν και σε μια άτυπη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο, με τον Αργεντινό εξτρέμ να φιγουράρει στην τρίτη θέση, μαζί με άλλα μεγαθήρια όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Κιλιάν Εμπαπέ που «μάτωσαν» τις αντίπαλες εστίες επίσης πέντε φορές.

Μπροστά τους στην κορυφή με παραπάνω γκολ, βρίσκονται ο Άλε του Άγιαξ με 8, ο Ουνάλ της Χετάφε με 6 και ο Ενκουκού της Λειψίας επίσης με 6.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 14.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ματς που βρήκε δίχτυα ο Παλάσιος ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, με τον ΌΦΗ στο Ηράκλειο και με την ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ σημείωσε και ένα γκολ στο κύπελλο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.