ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πυρηνικά όπλα, ώρα μηδέν: Το «δεν είναι μπλόφα η απειλή» που τρέμουν οι χώρες της Δύσης

Οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις στρατιωτικές κινήσεις της Ρωσίας, τις αποθήκες πυρηνικών και την ανάπτυξη βομβαρδιστικών με πυρηνική ικανότητα

Πυρηνικά όπλα, ώρα μηδέν: Το «δεν είναι μπλόφα η απειλή» που τρέμουν οι χώρες της Δύσης

Οι ΗΠΑ δεν έχουν δει ακόμα σημαντικές κινήσεις μετά την ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ότι έθεσε τις πυρηνικές του δυνάμεις σε κατάσταση συναγερμού, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της άμυνας των ΗΠΑ τη Δευτέρα.

Ωστόσο, ορισμένοι πρώην αξιωματούχοι και ειδικοί των ΗΠΑ προειδοποιούν ότι θα ήταν λάθος να ληφθούν οι δηλώσεις του Πούτιν ως πυροτέχνημα υποστηρίζοντας ότι εάν ο Ρώσος Πρόεδρος αισθανθεί «στριμωγμένος» θα μπορούσε να προχωρήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση της ρωσικής επίθεσης.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 5.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.