ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην αποστολή με Ατρόμητο ο Μαουρίσιο, «παίζει» του Κουρμπέλη για ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προπονήσεις από αύριο και ο Μαουρίσιο που προπονείται ήδη με την ομάδα να επιστρέφει στην αποστολή με τον Ατρόμητο. Πιθανή η συμμετοχή του Κουρμπέλη στην ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην αποστολή με Ατρόμητο ο Μαουρίσιο, «παίζει» του Κουρμπέλη για ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός από αύριο θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή μετά από ένα μήνα. Την ίδια στιγμή μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί και η παρουσία του Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε μείνει όλη την προηγούμενη εβδομάδα εκτός προπονήσεων και μένει να φανεί σε τι επίπεδο ετοιμότητας θα είναι.

Την ίδια στιγμή μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη θέση του Ρούμπεν στην ενδεκάδα, μιας και ο Ισπανός είναι τιμωρημένος για το συγκεκριμένο ματς.  Ο Κουρμπέλης έχει κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει, ωστόσο όλα θα φανούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.