ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Αυτός ο ημιτελικός ήταν μόνο η αρχή – Δώσαμε και την ψυχή μας»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αμέσως μετά την ήττα από την Χάλκμπανκ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Challenge Cup, χαρακτήρισε τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού απλά την αρχή από αυτό που θέλουν να φτιάξουν.

Ανδρεόπουλος: «Αυτός ο ημιτελικός ήταν μόνο η αρχή - Δώσαμε και την ψυχή μας»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αμέσως μετά την ήττα από την Χάλκμπανκ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Challenge Cup, χαρακτήρισε τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού απλά την αρχή από αυτό που θέλουν να φτιάξουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε προπονητής του «τριφυλλιού» στην Cosmote TV:

«Για εμάς που ασχολούμαστε πιο στενά με το βόλεϊ, οι λεπτομέρειες που είδαμε κυρίως στα δύο πρώτα σετ σήμερα μας δείχνουν ότι η Χάλκμπανκ είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Οι ενέργειές τους ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ ήταν τέτοιες που δε μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δίκαια είναι αήττητη και φτάνει στον τελικό.

Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάνουμε πάντα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε απολογισμό. Αυτός ο ημιτελικός είναι η αρχή αυτού που θέλουμε να φτιάξουμε. Τώρα αρχίζουμε. Δεν είναι το τέλος είναι η αρχή».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Αισθάνθηκα αμήχανα! Τόσοι άνθρωποι να φωνάζουν το όνομά μου. Τους ευχαριστούμε. Είμαστε ένα από τα αγαπημένα τμήματα. Μας έχουν αγαπήσει για τον αγώνα που δίνουμε. Όχι από τους τίτλους και τις μεγάλες νίκες που έχουμε φέρει. Ξέρουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα δώσουμε την ψυχή μας. Αυτή η σχέση με τον κόσμο είναι σχέση αγάπης που πηγάζει από τη μαχητικότητα του τμήματος ότι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, τα δύσκολα χρόνια με νίκες, με ήττες. Ο κόσμος ξέρει ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει».

Για τους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς: «Οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια είναι σκοπός. Έχουμε 3 διοργανώσεις μπροστά μας και ποτέ δεν είναι εύκολο αφού οι αντίπαλοί μας είναι καλές ομάδες. Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού και σε κάθε διοργάνωση θα διεκδικούμε τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...