ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διάγγελμα Ζελένσκι: «Η Ρωσία δεν μπορεί να καταλάβει την Ουκρανία με βόμβες – Θέλει να σβήσει την ιστορία μας»

Όπως σημείωσε ο Ουκρανός πρόεδρος «δεν ξέρουν τίποτα για το Κίεβο, για την ιστορία μας. Όλοι όμως έχουν εντολές να σβήσουν την ιστορία μας, να σβήσουν τη χώρα μας, να μας σβήσουν όλους».

Διάγγελμα Ζελένσκι: «Η Ρωσία δεν μπορεί να καταλάβει την Ουκρανία με βόμβες - Θέλει να σβήσει την ιστορία μας»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Τετάρτη πως σχεδόν 6.000 Ρώσοι σκοτώθηκαν τις πρώτες έξι ημέρες της εισβολής της Μόσχας και ότι το Κρεμλίνο δεν θα μπορέσει να καταλάβει τη χώρα του με βόμβες και αεροπορικές επιδρομές.

Αναφερόμενος στην επίθεση της Ρωσίας στο Μπάμπιν Γιαρ – τον τόπο σφαγής Εβραίων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από γερμανικά στρατεύματα κατοχής και Ουκρανούς βοηθούς – ο Ζελένσκι είπε: «Αυτή η απεργία αποδεικνύει ότι για πολλούς ανθρώπους στη Ρωσία το Κίεβό μας είναι απολύτως ξένο». 

Και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρουν τίποτα για το Κίεβο, για την ιστορία μας. Όλοι όμως έχουν εντολές να σβήσουν την ιστορία μας, να σβήσουν τη χώρα μας, να μας σβήσουν όλους».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά την έβδομη ημέρα πολέμου, οι Ρώσοι έχουν στρέψει τις πολεμικές τους μηχανές στα αστικά κέντρα στο Κίεβο και το Χάρκοβο.

Στη Μαριούπολη, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα επιχείρηση αποχώρησης, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις δήλωσαν ότι θα ανοίξουν ασφαλή δίοδο για έξοδο από την πόλη, στην οποία κατά τις επιχειρήσεις τραυματίστηκαν 100 άμαχοι.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.