ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το πέναλτι του Σισέ στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός το καλύτερο στην ιστορία»

Το πέναλτι του Τζιμπρίλ Σισέ στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου με βάση το sportbible.

«Το πέναλτι του Σισέ στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός το καλύτερο στην ιστορία»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στα δύο χρόνια που έμεινε στον Παναθηναϊκό πέτυχε πολλά και έμεινε με χρυσά γράμματα στην πράσινη… βίβλο.

. Η πασίγνωστη ιστοσελίδα «Sportbible» έκανε μια μίνι… βουτιά στον χρόνο και θυμήθηκε το εκπληκτικό πέναλτι που είχε χτυπήσει ο Γάλλος κόντρα στον Πανιώνιο, με την μπάλα να καρφώνεται στο… γάμα.

Η εκτέλεση αυτή μάλιστα χαρακτηρίστηκε από την ιστοσελίδα ως η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την εκτέλεση και θυμηθείτε:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.