ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ντεν Ντρις – blog: «Συγκινητικός ο κόσμος μας – Να κατακτήσουμε τους υπόλοιπους στόχους μας»

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Χάλκμπανκ, στην πορεία της ομάδας στο CEV Challenge Cup, αλλά και ο ανεπανάληπτος κόσμος του τριφυλλιού.

Ντεν Ντρις – blog: «Συγκινητικός ο κόσμος μας - Να κατακτήσουμε τους υπόλοιπους στόχους μας»

Αναλυτικά το blog του Ντεν Ντρις στο Panathinaikos24.gr:

«Καλησπέρα σας,

Μέσα από το σημερινό μου blog θα ήθελα να αναφερθώ αρχικά στο χθεσινό ματς, αλλά και στην γενικότερη πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Αρχικά οφείλω να παραδεχτώ ότι η Χάλκμπανκ είναι ανώτερη από εμάς. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποτελούσε το φαβορί για την πρόκριση πριν από την έναρξη των παιχνιδιών. Είναι φαβορί για να κατακτήσουν την διοργάνωση.

Είναι πολύ σημαντικό ότι παρότι χάσαμε τα δύο σετ και ουσιαστικά αποκλειστήκαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε και χάσαμε τελικά στις λεπτομέρειες. Από την άλλη οι οπαδοί μας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για μας και να μας στηρίζουν στο χθεσινό παιχνίδι παρότι αποκλειστήκαμε. Όπως σε κάθε ματς ήταν εκπληκτικοί. Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση θεωρώ ότι δεν ήμουν καλός στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχει ανέβηκα και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα. Ίσως αν είχαμε κατακτήσει το ένα από τα δύο πρώτα σετ, η ιστορία να ήταν διαφορετική. Βέβαια δεν έχει νόημα να μιλήσουμε γι΄αυτό πλέον.

Όσον αφορά την πορεία μας στο CEV Challenge Cup θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή. Εγώ έχω ξαναπαίξει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τόσο καλές ομάδες σε κάθε γύρο. Όλες είχαν καλούς παίκτες. Παίκτες διεθνείς με τις εθνικές του και με εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις.

Στα ημιτελικά φτάσαμε με μία μεγάλη νίκη, κατά την οποία στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, η Χάλκμπανκ ήταν ανώτερη, αλλά και πάλι παλέψαμε. Αυτά τα ματς θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας. Έτσι κι αλλιώς έχουμε μπροστά μας ακόμα τρεις στόχους και θα παλέψουμε γι΄ αυτός.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήταν πραγματικά συγκινητικός.

Θα τα ξαναπούμε,

Μπραμ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE