ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γεύμα που επιβεβαιώνει το καλό κλίμα από τους παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού γευμάτισαν όλοι μαζί μετά το τέλος της προπόνησης.

Παναθηναϊκός: Γεύμα που επιβεβαιώνει το καλό κλίμα από τους παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού γευμάτισαν όλοι μαζί μετά το τέλος της προπόνησης.

Ηταν μια πρωτοβουλία των ίδιων των παικτών, κάτι που επιβεβαιώνει το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα τους. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού βρήκαν την ευκαιρία και έφαγαν όλοι μαζί μετά το τέλος της προπόνησης σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.

Το μαγαζί ανήκει στον Βλάση Σταθοκωστόπουλο και γι αυτό υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από τον ίδιο για γεύμα μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ανεξάρτητα από το σημερινό που οργανώθηκε αποκλειστικά για τους ποδοσφαιριστές και το οποίο συζητούσαν εδώ και καιρό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.