ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Η σφαίρα πέρασε από δίπλα μου»: Θρίλερ με το κομβόι των Ελλήνων, δέχθηκαν πυρά τα οχήματα!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εκκένωση της Μαριούπολης από τους Έλληνες με 21 αυτοκίνητα! Τα πρώτα οχήματα δέχθηκαν πυρά, με τον απεσταλμένο του ΣΚΑΪ να μεταφέρει ότι μια σφαίρα πέρασε δίπλα του!

«Η σφαίρα πέρασε από δίπλα μου»: Θρίλερ με το κομβόι των Ελλήνων, δέχθηκαν πυρά τα οχήματα!

Πυρά δέχθηκε η ελληνική αυτοκινητοπομπή από τη Μαριούπολη!

H αυτοκινητοπομπή, που μετέφερε προσωπικό του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης, καθώς και Έλληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, τεχνικοί και Έλληνες ομογενείς, δέχθηκε πυρά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Σταύρος Ιωαννίδης, σε μπλόκο από Ρώσους!

Όπως είπε, γύρισαν το πυροβόλο και σημάδευαν τα οχήματα, ενώ ένα άρμα επίσης σημάδευε το πρώτο αυτοκίνητο! Μετά από διαπραγματεύσεις οι στρατιωτικές δυνάμεις τούς άφησαν να φύγουν

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, η αυτοκινητοπομπή έφθασε σε ένα χωριό, όπου δέχθηκε πυρά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Αυτήν τη στιγμή η πομπή έχει σταθμεύσει στη Ζαπορίζια.

Δείτε όσα συγκλονιστικά μεταφέρει ο Σταύρος Ιωαννίδης από την Ουκρανία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.