ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιταλός δημοσιογράφος για Χεζόνια και Παναθηναϊκό! (pic)

Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για τον Μάριο Χεζόνια και τον Παναθηναϊκό.

Ιταλός δημοσιογράφος για Χεζόνια και Παναθηναϊκό! (pic)

Η εκρηκτική κατάσταση στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας, έχει επηρεάσει και το μπάσκετ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα οτι πολλοί παίκτες έχουν αποχωρήσει από ρωσικές ομάδες.

Έτσι και με την περίπτωση του Μάριο Χεζόνια έχει αναπτυχθεί μια φήμη ότι αν φύγει από την Ούνιξ θα μπορούσε να συνεχίσει στο τριφύλλι. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Μάλιστα ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Λούκα Νταλεσάντρο φαίνεται να το αποκλείει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά αναφέρει: “Ακόμα και αν αφήσει το Καζάν δεν νομίζω να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον φέτος. Όπως είπε ο ίδιος, ένας από τους λόγους που έφυγε ήταν πως ο Δημήτρης Πρίφτης ήθελε να τον χρησιμοποιήσει σε θέση “4” και όχι στο “3”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...