ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Ο Βοτανικός θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα με θέα την Ακρόπολη»

Στην Διπλή Ανάπλαση αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ 100,3.

Μπακογιάννης: «Ο Βοτανικός θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα με θέα την Ακρόπολη»

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3: 

Για την υπερψήφιση του πρότζκετ Βοτανικός στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων: «Ηταν μια ιστορική συνεδρίαση του Δ.Σ. Πήραμε μια ιστορική απόφαση. Εγκρίναμε τις τρεις συμβάσεις, οι οποίες είναι οι “ακρογωνιαίοι λίθοι” της συνολικής προσπάθειας που κάνουμε. Έχουμε, όπως ξέρετε, ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο δημιουργεί δυο υπερτοπικούς πόλους, ένα στο Βοτανικό με μια αρένα -το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, ένα γήπεδο που από τις εξέδρες του θα φαίνεται η Ακρόπολη- έως 40 χιλ. θέσεων, και ταυτόχρονα στην Αλεξάνδρας κερδίζουμε ένα «πνεύμονα» πρασίνου, ένα “πνεύμονα” οξυγόνου, που μπορεί να συνδεθεί και με τα Κουντουριώτικα, σε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

Για το αν έχουν ξεπεραστεί τα μεγάλα εμπόδια: «Πλέον εμείς περνάμε από τη θεωρία στην πράξη. Έχουμε πολύ υψηλό βαθμό βεβαιότητας και πολύ υψηλό βαθμό ωριμότητας. Είναι ένα έργο εξαιρετικά καλοδουλεμένο και θα δείτε τις πρόδρομες εργασίες σε μερικούς μήνες στην περιοχή του Ελαιώνα. Εκεί, νομίζω, θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι το άπιαστο αυτό όνειρο των τελευταίων δεκαετιών, θα συνεχίσει να παραμένει άπιαστο. Πλέον μιλάμε για ένα σχέδιο απολύτως ρεαλιστικό, απολύτως εφικτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...