ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης για τη Volley League ανδρών και σε περίπτωση νίκης, το τριφύλλι θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ντέρμπι στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας στη Volley League, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει στους αγώνες της δεύτερης στροφής στη Β΄φάση του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχονται από την αναμέτρηση κόντρα στη Χάλκμπανκ για το Challenge Cup που πήγε ως τα πέντε σετ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα είναι σαφώς πιο ξεκούραστος.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει το τρίποντο της νίκης θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν, ωστόσο οι παίκτες του θα πρέπει να πιάσουν τη μέγιστη απόδοσή τους, ενώ καλούνται να διαχειριστούν και την ενδεχόμενη κούραση από τα συνεχόμενα ματς.

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:15, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από την ΕΡΤ-3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.