ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ζαπορίζια: Φόβοι για πυρηνικό όλεθρο από τον βομβαρδισμό του πυρηνικού εργοστασίου – Στα χέρια των Ρώσων(vid)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα «χέρια» των ρωσικών δυνάμεων το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια

Ζαπορίζια: Φόβοι για πυρηνικό όλεθρο από τον βομβαρδισμό του πυρηνικού εργοστασίου  - Στα χέρια των Ρώσων(vid)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα «χέρια» των ρωσικών δυνάμεων το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια.

Κατελήφθη το το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης – Νωρίτερα είχε χτυπηθεί από ρωσικά πυρά (βίντεο), προκαλώντας σοκ σε όλο τον πλανήτη – Ζελένσκι: Αν εκραγεί αντιδραστήρας, θα είναι το τέλος των πάντων – Μπόρις Τζόνσον: Η Ρωσία απειλεί την ασφάλεια όλης της Ευρώπης Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έχουν καταλάβει το πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές. «Το επιχειρησιακό προσωπικό παρακολουθεί την κατάσταση των αντιδραστήρων», ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πρόσθεσαν ότι οι προσπάθειες για τη διασφάλιση της λειτουργίας ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας.

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν στο πυρηνικό εργοστάσιο τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκαλώντας πυρκαγιά σε κτίριό του. Η φωτιά κατασβέστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.