ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουκρανία: Έκρηξη τη στιγμή που ο ρεπόρτερ του OPEN ήταν στον αέρα – Συγκλονιστικό βίντεο

Μια τεράστια έκρηξη συνέβη την στιγμή που δημοσιογράφος του OPEN Χρήστος Νικολαϊδης βρισκόταν στον αέρα.

Ουκρανία: Έκρηξη τη στιγμή που ο ρεπόρτερ του OPEN ήταν στον αέρα – Συγκλονιστικό βίντεο

Μια τεράστια έκρηξη συνέβη την στιγμή που δημοσιογράφος του OPEN Χρήστος Νικολαϊδης βρισκόταν στον αέρα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία με τις ρωσική εισβολή και τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη είναι στραμμένα εκεί. Με 24ωρη κάλυψη το OPEN βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης όλες αυτές τις μέρες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρωί της Παρασκευής, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη συνδέθηκαν ζωντανά με την Ουκρανία και τον δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαϊδη όπου βρίσκεται στο Κίεβο.

Καθώς, λοιπόν, ο δημοσιογράφος μετέφερε το ρεπορτάζ στην «Ώρα Ελλάδος», μια τεράστια έκρηξη συνέβη πολύ κοντά στο ελληνικό συνεργείο.

«Αυτό ήταν πολύ δυνατό! Αυτή ήταν μια σημαντική έκρηξη! Να δούμε από που θα ξεπροβάλλει ο καπνός για να δούμε για πιο πράγμα μιλάμε» αναφώνησε ο Χρήστος Νικολαϊδης στη ζωντανή σύνδεση του OPEN.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...