ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αφιέρωμα της Euroleague σε Διαμαντίδη – Αλβέρτη: «Ο Παναθηναϊκός είναι σπίτι, οικογένεια, ζωή» (vid)

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν στην κάμερα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό. Το ένδοξο παρελθόν, το δύσκολο παρόν και το μέλλον.

Αφιέρωμα της Euroleague σε Διαμαντίδη - Αλβέρτη: «Ο Παναθηναϊκός είναι σπίτι, οικογένεια, ζωή» (vid)

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν στην κάμερα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό. Το ένδοξο παρελθόν, το δύσκολο παρόν και το μέλλον.

«Ακόμα παλεύουμε για την ομάδα αυτή. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά πάντα ονειρευόμαστε», ανέφερε ο Αλβέρτης, με τον Διαμαντίδη να τονίζει: «Είμαι ακόμα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους παίκτες, να τους μεταφέρουμε την εμπειρία μας». Οι δυο τους χαρακτήρισαν τον Παναθηναϊκό οικογένεια και σπίτι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

SDNA logo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.