ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ντέρμπι κορυφής δίνει απόψε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών (19:30, Panathinaikos24.gr).

Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η μάχη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Με το «τριφύλλι» να είναι στο +6 και να απομένουν τρεις στροφές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, η κρισιμότητα του αγώνα γίνεται εύκολα αντιληπτή, αφού οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν εκείνες την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές φέτος και ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει και τις δύο (3-1 στο Α’ γύρο και 3-2 στον αγώνα για τους 16 του Κυπέλλου), με αποτέλεσμα σήμερα να ψάχνει την τρίτη του σερί νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου του.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Απόστολο Οικονόμου δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός των «πρασίνων» υπολογίζει σε όλες του τις παίκτριες.

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για 19:30, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr, ενώ διαιτητές του ντέρμπι θα είναι οι Μυλωνάκης και Βελώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...