ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουκρανοί πολιτοφύλακες απείλησαν με όπλο Έλληνα οπερατέρ του Open!

Περιπέτεια για το συνεργείο του Open Tv, καθώς σε τυπικό έλεγχο, οι Ουκρανοί πολιτοφύλακες έβγαλαν μεγάλη ένταση και απείλησαν σημαδεύοντας με όπλο τον οπερατέρ του καναλιού, Δημήτρη Αλεξάκη.

Ουκρανοί πολιτοφύλακες απείλησαν με όπλο Έλληνα οπερατέρ του Open!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του καναλιού, Χρήστος Νικολαιδης όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στο Κίεβο όταν ο οπερατέρ επιχείρησε να τραβήξει ένα πλάνο με μια αποκαρδιωτική εικόνα σε άδεια παιδική χαρά.

Ο Έλληνας οπερατέρ είδε ξαφνικά έναν πολιτοφύλακα να χάνει την ψυχραιμία του και να τον απειλεί με όπλο. Ευτυχώς με αμοιβαίες εξηγήσεις όλα τελείωσαν ομαλά, όμως όπως εξήγησε ο Έλληνας δημοσιογράφος υπήρξαν «λίγα δευτερόλεπτα που μας κόπηκε το αίμα».

Όπως δήλωσε ο οπερατέρ «θεώρησα ότι δεν είχα πολλές ελπίδες, άνοιξα τα χέρια και ήλπιζα απλά να μου ρίξει στο γιλέκο».

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.