Ποδόσφαιρο

Η νίκη πάνω απ’ όλα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00 - Novasports2, panathinaikos24.gr) και θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00 – Novasports2, panathinaikos24.gr) και θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι έχουν εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ, αλλά αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 3 πίσω από τον Άρη και 4 πίσω από την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του των τριών βαθμών, ενόψει πλέι οφ, ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν οι προαναφερόμενες ομάδες στα δικά τους παιχνίδια.

Αγωνιστικά, εκτός πλάνων είναι οι Σένκεφελντ, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Λούντκβιστ και ο τιμωρημένος Ρούμπεν. Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ο Μαουρίσιο που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Αναφορικά με την πιθανή σύνθεση, είναι η παρακάτω:  Διούδης – Σάντσες, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Αλεξανδρόπουλος, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης– Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Exit mobile version