ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ζελένσκι στον ουκρανικό λαό: «Σε όλες τις πόλεις που εισέβαλε ο εχθρός, περάστε στην επίθεση»

Διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο και κάλεσε να πολεμήσει για την ελευθερία του.

Ζελένσκι στον ουκρανικό λαό: «Σε όλες τις πόλεις που εισέβαλε ο εχθρός, περάστε στην επίθεση»

Διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο και κάλεσε να πολεμήσει για την ελευθερία του.

Mήνυμα προς τον ουκρανικό λαό απηύθυνε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι την ώρα που οι ρωσικές δυνάμεις πολιορκούν την Μαριούπολη, καθώς και την ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο.

«Πολεμήστε για την ελευθερία σας, για την Ουκρανία, μαζί με την Χερσώνα, το Μπερντιάνσκ, το Κίεβο και μαζί με όλες τις ουκρανικές πόλεις που εκτιμούν τη ζωή και δεν φοβούνται», σημείωσε ο αρχικά ο Ουκρανός πρόεδρος.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ουκρανοί! Σε όλες τις πόλεις μας, όπου εισέβαλε ο εχθρός, περάστε στην επίθεση. Βγείτε στους δρόμους. Πρέπει να πολεμάμε κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία». Σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι οι Ουκρανοί δεν θα δώσουν τη χώρα τους στον εχθρό και εξήρε την πίστη του ουκρανικού λαού.

«Όταν δεν έχεις πυροβόλο όπλο αλλά σου απαντούν με πυροβολισμούς και δεν τρέχεις… Αυτός είναι ο λόγος που η κατοχή είναι προσωρινή. Ο λαός μας -οι Ουκρανοί- δεν υποχωρούν», πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Το διάγγελμα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι:

«Κάθε μέτρο της ουκρανικής μας γης που διεκδικείται από τη διαμαρτυρία είναι ένα βήμα προς τα εμπρός, ένα βήμα προς τη νίκη», είπε.

Νωρίτερα ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι μιλώντας με Αμερικανούς Γερουσιαστές είχε απευθύνει δραματική έκκληση για άμεση παροχή βοήθειας προς την Ουκρανία.

Πηγή: iefimerida.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.