ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς κόντρα στον Ιωνικό

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό, καθώς έφυγε από την ζωή η γιαγιά του και αναχώρησε για την χώρα του, προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία της.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς κόντρα στον Ιωνικό

Άσχημα είναι τα νέα για τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό, καθώς έφυγε από την ζωή η γιαγιά του.

Ο «Νέντο» ζήτησε άδεια από τους πράσινους, προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία της και φυσικά ο Παναθηναϊκός του έδωσε το «οκ».

Ο 30χρονος γκαρντ είναι ήδη στην πατρίδα και δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια, που είναι προγραμματισμένη για την Καθαρά Δευτέρα (7/3, 20:00).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...