ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητος Παλάσιος, μάγεψε και στο Περιστέρι!

Με δύο γκολ του παιχταρά Παλάσιος ο Παναθηναϊκός έκανε... περίπατο στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 για την τελευταία αγωνιστική. Κυρίαρχοι σε όλο το δεύτερο μέρος οι πράσινοι, που έχασαν και πέναλτι με τον Αϊτόρ.

Ασταμάτητος Παλάσιος, μάγεψε και στο Περιστέρι!

Με δύο γκολ του παιχταρά Παλάσιος ο Παναθηναϊκός έκανε… περίπατο στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 για την τελευταία αγωνιστική. Κυρίαρχοι σε όλο το δεύτερο μέρος οι πράσινοι, που έχασαν και πέναλτι με τον Αϊτόρ

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες. Η πρώτη υποψία φάσης ήρθε στο 3΄για τον Παναθηναϊκό. Ο Αϊτόρ έβγαλε με ωραία πάσα τον Παλάσιος στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Αργεντίνος δεν πρόλαβε την μπάλα και έτσι οι πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να απειλήσουν.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουλούρης πήρε μια κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στα επόμενα λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες έφταναν έξω από την περιοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Στο 28ο λεπτό οι πράσινοι γύρισαν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει το όμορφο σουτ του Αϊτόρ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Γκατσίνοβιτς έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Παλάσιος, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 41ο λεπτό.

Ο Κιβρακίδης δεν έδιωξε σωστά την μπάλα, ο Αϊτόρ έδωσε ωραία πάσα στον Παλάσιος, αυτός έκανε μια όμορφη προσποίηση στους αμυντικούς του Ατρόμητου, αλλά το σουτ του το απέκρουσε με δυσκολία ο Γιαννιώτης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά δύο φορές. Από την άλλη ο Ατρόμητος, με σέντρες από τα πλάγια προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Διούδη, όμως οι αντιδράσεις της άμυνας ήταν πολύ καλές.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πράσινοι δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κέρδισαν πέναλτι. Ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα, ο Γκατσίνοβιτς τσίμπησε την μπάλα, με τον Αϊτόρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Το τριφύλλι συνέχισε να πιέζει. Στο 75ο λεπτό του αγώνα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Παλάσιος να κάνει ωραίο τελείωμα στο δεύτερο δοκάρι. Μόλις δύο λεπτά αργότερα οι πράσινοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον «Τούκου» με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ στο 83’ όταν ο Ιωαννίδης βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη ο οποίος έσωσε ξανά την εστία του.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν / 4-3-3): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (62’ Αλιμπέκ), Χαρίσης, Καρτάλης (34’ Ντένιτς), Ροτάριου (82’ Ναμπί), Κουλούρης, Μουνίθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Διούδης, Σάντσες, Σάρλια, Βέλεθ (85’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (65’ Μαουρίσιο), Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος (88’ Καρλίτος), Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (85’ Βιτάλ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.