ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε το βάθος πάγκου να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε το βάθος πάγκου να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα»

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ανούσιο παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Ατρόμητος είχε περισσότερη διάθεση. Από την αρχή του β’ ημιχρόνου καταφέραμε να είμαστε πιο σοβαροί. Θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ το πέναλτι. Ήμασταν πολύ πιο καλοί όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε βάθος στον πάγκο για να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού. Για μένα είναι σημαντικό ο Κουρμπέλης μετά από παραπάνω από έναν χρόνο, να παίξει 60 λεπτά και μπράβο του. Μένω ικανοποιημένος.

Καταλαβαίνετε πόσα έχει περάσει αυτό το παιδί, πόσο έλειψε. Σίγουρα θα περνάει και φάσεις διαφορετικές. Θα μας δώσει πάρα πολλές λύσεις. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός χαρακτήρας. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω περισσότερες ευθύνες από όλους τους υπόλοιπους, σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να έχουμε λίγο παραπάνω νεύρα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε να έχουμε. Πάντα, ξεκινάμε από τη μια άποψη πως για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Ο πόλεμος φέρνει δυστυχία, θάνατο. Πεθαίνουν άνθρωποι. Ζούσαμε αυτό πριν από 24 χρόνια στη χώρα μου, όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία και εγώ ήμουν τυχερός που εκείνη την εποχή βρισκόμουν σαν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή στην Ελλάδα. Ήταν ίσως η μοναδική χώρα που έδειξε κατανόηση στη χώρα μου. Εν έτη 2022 όταν έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη, τα προβλήματα πρέπει να λύνονται σε πολιτικό επίπεδο. Αν δεν επιλύονται, την πληρώνουν οι αθώοι που δεν φέρουν καμία ευθύνη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...