ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο υπέροχος Σεμπάστιαν Παλάσιος

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει ξανά για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, διότι ο Αργεντινός δεν σταματά να του δίνει αφορμές.

Ο υπέροχος Σεμπάστιαν Παλάσιος

Σημείωσε 19 γκολ σε 52 συμμετοχές συνολικά με τη φανέλα της Ταγέρες από την Αργεντινή. Έξι γκολ σε 51 ματς με την Ιντεπεντιέντε. Οχτώ σε 45 παιχνίδια με την Μπόκα, άλλα τόσα σε 36 με την Πατσούκα, οχτώ επίσης σε 19 ματς με την Νιουελς Ολντ Μπόις. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είχε πάντα καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αλλά αυτά που κάνει στον Παναθηναϊκό είναι από… άλλον πλανήτη. Και μας αναγκάζει, λίγες μέρες μετά το προηγούμενο μπλογκ που γράψαμε για εκείνον, να ασχοληθούμε ξανά μαζί του.

Αυτά που κάνει ο Τούκου που κάνει μέσα σε… 61 μέρες μέσα στο 2022 δεν έχουν προηγούμενο. Έχει πετύχει από τις 5 Γενάρη και το ματς με τον Άρη έως στις 6 Μαρτίου και αυτό με τον Ατρόμητο εννιά γκολ. Οχτώ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο.

Στο Περιστέρι σημείωσε για πρώτη φορά δύο γκολ σε ένα ματς στην παρουσία του στην Ελλάδα. Και έφτασε τα 11 συνολικά έως τώρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δέκα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. 11 σε 31 συμμετοχές. Κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά τρία παιχνίδια.

Στον δεύτερο γύρο ο Παλάσιος σκόραρε στα εφτά από τα 13 ματς που έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Από ένα γκολ απέναντι σε Άρη, Βόλο, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΚ και δύο κόντρα στον Ατρόμητο. Με το δεξί, με το αριστερό, με ατομική ενέργεια, με συνδυασμό, έξω από την περιοχή, μέσα από την περιοχή. Με όλους τους τρόπους ο Παλάσιος βρίσκει τον τρόπο για να εκτελεί τις αντίπαλες εστίες.

Ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εξελίσσεται στον απόλυτο ηγέτη του Παναθηναϊκού. Δικαιώνοντας τις προσπάθειες που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του, την οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση και το… άγχος μέχρι τα τελευταία λεπτά της 31ης Αυγούστου για να έρθει το τελικό χαρτί της μεταγραφής.

Βλέποντας αυτόν τον Παλάσιος στο γήπεδο, καταλαβαίνεις πως ίσως τα δύο εκατομμύρια ευρώ που τελικά έδωσε ο Παναθηναϊκός να ήταν πολύ λίγα σε σχέση με όσα μπορεί να του προσφέρει αυτός ο σπουδαίος παίκτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...