ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Χάλκινη» η 4Χ200 του «τριφυλλιού»

Η ομάδα 4Χ200 του Παναθηναϊκού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ενώ στους τελικούς ήταν οι Κατραντζής και Χαρίτου.

«Χάλκινη» η 4Χ200 του «τριφυλλιού»

Η «πράσινη» ομάδα που αποτελούταν από τις Λάζαρη, Γκογκόση, Έξαρχου και Ζαϊμη κατάφερε και πήρε την Τρίτη θέση και τερμάτισαν σε χρόνο 8.42.35 και έδειξαν σπουδαία στοιχεία και ότι το μέλλον τους ανήκει.

Σε ότι αφορά τον Χρήστο Κατραντζή ήταν στον τελικό των 50μ. ελεύθερο και ακτέκτησε την 7η θέση με χρόνο 23.22. Παράλληλα η Φωτεινή Χαρίτου πήρε την 7η θέση στα 200μ. πρόσθιο με 2.40.65.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.