ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Με απογοήτευσαν Αλβέρτης και Διαμαντίδης» (Vid)

Απογοητευμένος από τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεσή του στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δήλωσε ο Όντετ Κάτας.

Κάτας: «Με απογοήτευσαν Αλβέρτης και Διαμαντίδης» (Vid)

Ο Ισραηλινός προπονητής, όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στην χώρα του ρωτήθηκε από ποιους έχει νιώσει μεγαλύτερη απογοήτευση. Από τον Πίνι Γκέρσον που έφυγε από την εθνική Ισραήλ ή από τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Η απάντηση του Κάτας στο ερώτημα ήταν η εξής: «Αναμφισβήτητα από τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη και ειδικά από τον Αλβέρτη. Και οι δύο είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλβέρτη έκανα μία κουβέντα πριν πάω στον Παναθηναϊκό. Του εξήγησα ότι δεν θέλω να πάω μόνο για μισή σεζόν γιατί μόνο να χάσω θα έχω σε μία τέτοια περίπτωση.

Ειδικά λοιπόν με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν και ο τρόπος που χειρίστηκαν την υπόθεσή μου είναι περίεργος. Αν είχαμε χάσει έναν τίτλο, είτε το Κύπελλο, είτε το Πρωτάθλημα θα είχε νόημα αυτό που έκαναν με εμένα. Ο Πίνι δεν με πλήγωσε όσο αυτοί».

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 25.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.