ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρεκόρ καριέρας ο Παλάσιος με τα δέκα γκολ (Vids)

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Αργεντινός εξτρέμ, πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Ρεκόρ καριέρας ο Παλάσιος με τα δέκα γκολ (Vids)

Μεταγραφή της χρονιάς αποδεικνύεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό εξτρεμ να κάνει απόσβεση το ποσό που δαπανήθηκε για να έρθει στο «τριφύλλι».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε δις το δρόμο προς στα δίχτυα, στο ματς του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο, χάρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην ομάδα του και δείχνει να είναι σε τρομερή φόρμα, κάτι που κάνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τα δέκα τέρματα που έχει πετύχει ως τώρα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, αποτελούν και ένα ξεχωριστό ρεκόρ για τον ίδιο τον αθλητή, καθώς συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Προφανώς και με τη φόρα που έχει πάρει θα το καταρρίψει καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ όπου με την «πράσινη» φανέλα θα διεκδικήσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών που ακολουθεί.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 14.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το προηγούμενο ρεκόρ του 30χρονου Αργεντινού εξτρεμ ήταν τα εννέα τέρματα που είχε πετύχει μια πενταετία πίσω, όταν και ανήκε στο δυναμικό της Ταγέρες, ομάδα της πατρίδας του. Τότε τα εννέα γκολ τα είχε σημειώσει σε 29 εμφανίσεις, ενώ τώρα τα δέκα τέρματα με την φανέλα του Παναθηναϊκού τα πέτυχε σε 26 συμμετοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.