ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τετάρτη στις 16:00 η κλήρωση για τα playoff

Την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου μεταξύ άλλων θα επικυρωθεί η βαθμολογία, ενώ θα γίνει και η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts.

Παναθηναϊκός: Τετάρτη στις 16:00 η κλήρωση για τα playoff

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, με τις ομάδες της πρώτης εξάδας να προετοιμάζονται για τα playoffs, ενώ οι υπόλοιπες θα μπουν στο μίνι πρωτάθλημα των playouts.

Όπως έχει ενημερώσει η διοργανώτρια αρχή, η κλήρωση για τις δύο μίνι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, στις 16.00, μέσω τηλεδιάσκεψης ενώ θα πραγματοποιηθεί και Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Κλήρωση και ορισμός αγώνων playoffs και playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 (* σημειώνεται ότι η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του συνεταιρισμού μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. κατά την οποία θα είναι δυνατή η φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου ανά Π.Α.Ε. – μέλος του συνεταιρισμού).

3. Ενημέρωση για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

4. Χορηγικά ζητήματα.

5. Διάφορα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.