ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο μήνυμα Ζελένσκι: Η ουκρανική αντίσταση θα κρίνει το μέλλον της Ευρώπης – Ζητά από τη Δύση πολεμικά αεροσκάφη

Ο Ουκρανός πρόεδρος ζήτησε μποϊκοτάζ στο ρωσικό πετρέλαιο και σε άλλα προϊόντα.

Νέο μήνυμα Ζελένσκι: Η ουκρανική αντίσταση θα κρίνει το μέλλον της Ευρώπης - Ζητά από τη Δύση πολεμικά αεροσκάφη

Νέο μήνυμα απηύθυνε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Στη σημερινό μήνυμα κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να παράσχει στην Ουκρανία στρατιωτικά αεροσκάφη και να μποϊκοτάρει ρωσικό πετρέλαιο, προϊόντα πετρελαίου και άλλες εξαγωγές.

«Αν η εισβολή (στην Ουκρανία) συνεχιστεί και η Ρωσία δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της κατά της Ουκρανίας, τότε χρειάζεται ένα νέο πακέτο κυρώσεων…για χάρη της ειρήνης», είπε σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του.

Επίσης, σύμφωνα με το Reuters, είπε ότι το μέλλον της Ευρώπης θα κριθεί από την ουκρανική αντίσταση.

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 3.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η σημαία μας δεν έχει αίμα. Η ουκρανική σημαία είναι η γη. Ειρηνική, γόνιμη, χρυσή και χωρίς τανκς. Αυτός ο ουρανός είναι ειρηνικός, καθαρός, γαλανός και χωρίς πυραύλους. Έτσι ήταν κα έτσι θα είναι» ανέφερε.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.