ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παλάσιος έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό, τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν όπως τα… περιμέναμε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την υποχρέωση να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και τον Παλάσιος που έχει πάρει την ομάδα από το χέρι και την οδηγεί.

Ο Παλάσιος έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό, τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν όπως τα… περιμέναμε!

Η νίκη με τον Ατρόμητο ήταν υποχρεωτική για τον Παναθηναϊκό και ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 0-2, αλλά ήρθε και αυτό μετράει. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παλάσιος, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας, το πρώτο από εξαιρετική ασίστ του Χατζηγιοβάνη και το δεύτερο από ασίστ του Γκατσίνοβιτς. Ο Παλάσιος που ήταν ο πιο ζωντανός παίκτης του Παναθηναϊκού από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το καλοκαίρι ρίξαμε ξενύχτι και αγωνία, αν θα προλάβει να κλείσει η μεταγραφή, αλλά τελικά αποδείχθηκε στο γήπεδο, ότι ο Παλάσιος ήρθε να κάνει την διαφορά και την κάνει. Εγώ σίγουρος ήμουνα, κάποιοι μίλαγαν μειωτικά για τον παίκτη, τον έλεγαν… «παραθαλάσσιος», με ειρωνικά σχόλια τον αντιμετώπιζαν στα social media και με πολύ άσχημα λόγια τα έχωναν και σε μένα αλλά κακία δεν κρατάω σε κανένα.

Είχα δει τον Παλάσιος σε ολόκληρα παιχνίδια και ήξερα ότι είναι ένας παίκτης, που θα κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό. Ήμουνα σίγουρος ακόμα και τότε που δεν ήταν καλά, διότι πέρναγε το στάδιο προσαρμογής, αλλά πλέον είναι ο παίκτης που έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό με στόχο να τον επαναφέρει στην Ευρώπη και να κατακτήσει το κύπελλο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά, που ένας εξτρέμ του Παναθηναϊκού έβαλε δέκα γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και δεν είναι μόνο, ότι σκοράρει είναι ένας παίκτης που δεν μασάει από το δυνατό παιχνίδι, αντέχει στην κλωτσιά παίζει για την ομάδα και βοηθάει και ανασταλτικά. Με μεταγραφές σαν τον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.

Στη νίκη επί του Ατρομήτου έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ο Γκατσίνοβιτς που κέρδισε το πέναλτι, που έχασε ο Αϊτόρ, αλλά και ο Χατζηγιοβάνης που δημιούργησε το πρώτο γκολ με ωραία προσπάθεια και αν παίζει έτσι όπως χθες θα παίζει πιο συχνά και θα παίξει από την αρχή. Χθες έπαιξε για την ομάδα, ήταν απλός και μόνο αυτός ο δρόμος μπορεί να τον οδηγήσει στην ενδεκάδα, η σε συμμετοχές για περισσότερο χρόνο.

Να σημειώσω, ότι η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή και περίμενα η ομάδα να μπει διαφορετικά σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, όπως είναι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Αυτό πρέπει να αλλάξει στα play off, αν θέλει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, που είναι το αυτονόητο.

Η διαφορά χθες δεν μειώθηκε, αφού η ΑΕΚ και ο Άρης όπως αναμενόταν νίκησαν. Η ΑΕΚ το έβαλε στο 81, ο Άρης το νικητήριο γκολ το έβαλε με ένα φάουλ, που πέρασε η μπάλα από το σημείο, που σκύβει παίκτης του Ολυμπιακού και ο Βάτσλικ έμεινε άγαλμα. Άρα για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη θα πρέπει να κοιτάξει τι θα κάνει αυτός και όχι να περιμένει αν θα χάσουν βαθμούς οι άλλοι…

*Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ήταν ανατριχιαστικές και δείχνουν πόσο ξεχωρίζει σε ήθος αυτός ο άνθρωπος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...