ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα η κλήρωση των play offs

Σήμερα στις 16:00, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα γίνει πρώτα η επικύρωση της βαθμολογίας και μετά θ' ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης για τα play offs.

Παναθηναϊκός: Σήμερα η κλήρωση των play offs

Όπως έχει ενημερώσει η διοργανώτρια αρχή, η κλήρωση για τις δύο μίνι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00, μέσω τηλεδιάσκεψης ενώ θα πραγματοποιηθεί και Διοικητικό Συμβούλιο.

Η πρώτη αγωνιστική των play offs αναμένεται να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (12-13/03).

Πέρα από την κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί και η επικύρωση της βαθμολογίας, χωρίς καμία εκκρεμότητα καθώς έκλεισε και η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, που πήρε πίσω τους βαθμούς και θα συμμετάσχει στη θέση του ΟΦΗ στα play offs.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 128.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από την κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα της πρώτης εξάδας, θα γίνει και κλήρωση των playouts, το οποία υπάρχει ενδεχόμενο να μην εκκινήσουν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, αλλά το επόμενο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.