ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Εργοτέλη εντός έδρας ο Παναθηναϊκός Β’

Συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός Β’, με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει το μεσημέρι τον Εργοτέλη για την 23η αγωνιστική της Super League 2 (15:00).

Με Εργοτέλη εντός έδρας ο Παναθηναϊκός Β'

Οι «πράσινοι» μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Καραϊσκάκη Άρτας, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη ενάντια στην ομάδα της Κρήτης, η οποία πλέον έχει μείνει πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπως και από τις τελευταίες.

Έτσι δεν αποκλείεται το παιχνίδι να αποφύγει τη σκοπιμότητα του αποτελέσματος και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγάλουν στο χορτάρι όσα δουλεύουν στις προπονήσεις χωρίς άγχος.

Βαθμολογικά ο Εργοτέλης προπορεύεται του Παναθηναϊκού Β’ όντας στην 8η θέση με 31 βαθμούς, έναντι 25 του «τριφυλλιού» που βρίσκεται στην 10η θέση, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το σημερινό ματς ο Χαβιέρ Βάθκεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαρτίνη, αλλά και στον Πάνκα με τους δύο ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ αποτελούν οι: Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.

Ο Ανδριανός θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, έχοντας ως βοηθούς τους Μπαλτά και Οικονόμου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.