ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Θα το αγγίξουμε μόλις το κατακτήσουμε…»

Η Αθηνά Παπαφωτίου και Μάρετ Γκρόθες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας πριν το φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας.

«Θα το αγγίξουμε μόλις το κατακτήσουμε…»

Αμφότερες αν και είχαν την κούπα δίπλα τους ξεκαθάρισαν ότι έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος δεν θα την αγγίξουν καθότι προληπτικές.

«Θα το αγίξουμε μόνο όταν το πάρουμε», ξεκαθάρισε η Ολλανδή ακραία, η οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο Τουρκίας με την Φενερμπαχτσέ και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει σημασία αν είσαι φαβορί ή όχι αλλά το πως διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Έχουμε παίξει ήδη δύο ματς (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ) που ήταν τελικοί, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτά που έχουμε μπροστά μας».

Η Αθηνά Παπαφωτίου έχει κατακτήσει Κύπελλο Γερμανίας με την Στουτγάρδη, αλλά όχι στην Ελλάδα και όπως παραδέχθηκε: «Σίγουρα το θέλω γιατί δεν το έχω κερδίσει ποτέ, αλλά είναι προσωπικός στόχος γιατί αποτελεί και στόχο της ομάδας. Όλη η ομάδα όμως είναι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα επισήμαναν για ακόμα μια φορά τα αντιπολεμικά τους συνανισθήματα και τη συμπαράσταση που δείχνουν στην Στεπανένκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...