ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Φίλιππος: Χιόνια στην Αττική και σε χαμηλά υψόμετρα – Σύσταση από Πολιτική Προστασία για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Φίλιππος, σε όλη τη χώρα, με χιόνια , βροχές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Κακοκαιρία Φίλιππος: Χιόνια στην Αττική και σε χαμηλά υψόμετρα – Σύσταση από Πολιτική Προστασία για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων

Ήδη, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ η Πολιτική Προστασία απηύθυνε ισχυρή σύσταση προς τους κατοίκους της Αττικής για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων.

Η σύσταση αφορά όσους διαμένουν σε βόρεια και ανατολική Αττική, στην περιοχή των Βιλίων, της Φυλής και των Ερυθρών Βοιωτίας.

Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία συστήνει τη  χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς, όπως επισημαίνεται, η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες. Επίσης, η Εθνική Οδός είχε κλείσει προσωρινά για μισή ώρα από Γέφυρα Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα. Πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικότερα:

  • Μόνο με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια των Αφιδνών και πάνω, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.
  • Έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, την Περιφερειακή Αιγάλεω και σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας.
  • Στην Αττική, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:
  • Στη Λεωφόρο Χασιάς, από το ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών
  • Στην επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του  “414” Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής,
  • Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής
  • Στην οδό Αναστάσεως, από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς τον Υμηττό.

Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά

Λόγω της κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στην Βόρεια και Ανατολική Αττική. Εξαιρείται ο δήμος Βάρης -Βούλας – Βουλιαγμένης, όπου θα είναι κλειστά μόνον το 3ο δημοτικό Πανοράματος και το 2ο και 3ο Γυμνάσιο Βούλας.

Στη Δυτική Αττική θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας θα είναι κλειστά τα σχολεία σε Βίλλια και Ερυθρές. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, σε όσα σχολεία μείνουν κλειστά, θα γίνει τηλεκπαίδευση.

Λόγω της κακοκαιρίας, κλειστοί θα παραμείνουν επίσης  όλοι οι βρεφονηπιακοί  σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου και Ανατολικού Τομέα Αττικής, καθώς και στο Δήμο Φυλής.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.