ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Λεωφόρο ορίζει την τύχη του

Στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός έχει ιδανική ευκαιρία να «φτιάξει» το ευρωπαϊκό του μέλλον, καθώς η κλήρωση των play offs είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το «τριφύλλι».

Στη Λεωφόρο ορίζει την τύχη του

Η κλήρωση των play offs της Super League που ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να καλούνται να υπερασπιστούν την ιστορική τους έδρα και να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του στην κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός που τερμάτισε πέμπτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο -3 από τον Άρη και στο -4 από την ΑΕΚ, μπορεί να καλύψει αρκετά γρήγορα το handicap, με τις πρώτες δυο αγωνιστικές να είναι αρκετά καθοριστικές.

Αν το συγκρότημα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς θέλει να φτιάξει ψυχολογία και να πάρει το πλεονέκτημα στα χέρια του, θα πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσει σερί νικών. Με το ματς με την ΑΕΚ να ανοίγει την αυλαία την προσεχή Κυριακή στις 13 του μήνα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα έχει όλα τα ντέρμπι εντός, ενώ μακριά από την ιστορική του έδρα θα κληθεί να πάρει νίκες στην έδρα του Άρη και των Ιωαννίνων.

Με το πρόγραμμα να έχει διαμορφωθεί έτσι, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να δημιουργήσει τις συνθήκες επιστροφής στην κανονικότητα θα πρέπει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο και με τη δυναμική της Λεωφόρου να διαμορφώσει το μέλλον του.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, οι «πράσινοι» θα μπουν σε μια διαδικασία εσωστρέφειας, κάτι που μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει, με τη χρονιά να έχει μπει στο τελευταίο της στάδιο και ενόψει και των αναμετρήσεων για το κύπελλο, που μπορεί να οδηγήσουν την ομάδα σε τελικό και ενδεχόμενη κατάκτηση τίτλου, ύστερα από μια επταετία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.