ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη διάθεση του ουκρανικού στρατού ο Βολκόφ

Έτοιμος να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα των συνόρων της Ουκρανίας, είναι ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού.

Στη διάθεση του ουκρανικού στρατού ο Βολκόφ

Στη διάθεση του ουκρανικού στρατού, έχει τεθεί ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Σάσα Βολκόφ.

ο 57χρονος πλέον, πρώην αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε με τη Σοβιετική Ένωση μεταξύ άλλων το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο το 1988 και το Ευρωμπάσκετ το 1985, απεικονίζεται σε φωτογραφία, ντυμένος με στρατιωτική περιβολή και με ένα καλάσνικοφ δίπλα του.

Ο Βολκόφ μετά το τέλος της σπουδαίας αθλητικής καριέρας του, ασχολήθηκε με την πολιτική, εκλέχθηκε βουλευτής, και διετέλεσε υπουργός Αθλητισμού, ενώ πέρασε και από τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.