ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτό που θέλει ο Ζελένσκι δεν πρόκειται να συμβεί…

Είναι το θέμα που απασχολεί, και δικαίως, σύσσωμο τον πλανήτη: ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις ένθεν κι ένθεν να προχωρούν και αθώος κόσμος να χάνει στο μεσοδιάστημα την ζωή του.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτό που θέλει ο Ζελένσκι δεν πρόκειται να συμβεί…

Φυσικά, το ζήτημα δεν είναι «τοπικό», καθώς από την εξέλιξη της φρικώδους κατάστασης στην Ουκρανία θα κριθούν πολλά στο πώς θα είναι οι σχέσεις Δύσης-Ρωσίας στο μέλλον, με τα πάντα για την ώρα να κρέμονται από μία κλωστή.

Όπως είναι γνωστό, την ίδια ώρα που μαίνονται οι μάχες υπάρχουν, παράλληλα, και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με απώτερο στόχο να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 38.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.