ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κέι Σι Ρίβερς για ΣΕΦ: «Πραγματικός πόλεμος»!

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για τα ντέρμπι που έζησε στην Ελλάδα και για την εμπειρία του από το ΣΕΦ.

Κέι Σι Ρίβερς για ΣΕΦ: «Πραγματικός πόλεμος»!

Με το ελληνικό ντέρμπι για τη Euroleague να πλησιάζει, ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα των εν λόγω αγώνων, αλλά και τα υπόλοιπα ντέρμπι στην Ευρώπη, καθώς έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία και τη Σερβία.

Οι δηλώσεις του Ρίβερς

Για τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Τα αξέχαστα ντέρμπι που έχω πάρει μέρος ήταν αυτά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα το 5ο παιχνίδι των τελικών του 2017. Είχαμε παίξει στην έδρα τους και είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θυμάμαι ότι ήθελε δύο λεπτά το παιχνίδι για να λήξει και ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Αμέσως οι αντίπαλοι οπαδοί άναψαν φωτιά στο γήπεδο, γέμισε παντού καπνός και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ήταν ένας πραγματικός πόλεμος».

Για τη σύγκριση με τα ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: «Ίσως τα συναισθήματα να ήταν διαφορετικά σε σχέση με τα παιχνίδια στην Αθήνα, αλλά ήταν ένα εξαιρετικό ντέρμπι ανάμεσα σε top class ομάδες».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν: «Ένας ακόμη πόλεμος. Στην Ελλάδα είχα την ευκαιρία να παίξω πολλά ντέρμπι επειδή έμεινα δύο χρόνια, ενώ στο Βελιγράδι μόλις μισή σεζόν. Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες».

Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και τις ρωσικές ομάδες: «Οι παίκτες έμπλεξαν απότομα σε μια κατάσταση και δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο. Απλά προσπαθούν να δουλέψουν και να ζήσουν. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βρεθούν άλλες λύσεις. Είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.