ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα: «Έζησα τα δύσκολα χρόνια του Παναθηναϊκού – Ήρθε η ώρα να ζήσω και στιγμές δόξας»

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την ευκαιρία που έχει ο σύλλογος να κατακτήσει ένα τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια, μίλησε η έμπειρη λίμπερο της ομάδας, Πένυ Ρόγκα.

Ρόγκα: «Έζησα τα δύσκολα χρόνια του Παναθηναϊκού - Ήρθε η ώρα να ζήσω και στιγμές δόξας»

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την ευκαιρία που έχει ο σύλλογος να κατακτήσει ένα τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια, μίλησε η έμπειρη λίμπερο της ομάδας, Πένυ Ρόγκα.

Η αθλήτριας της ομάδας βόλεϊ γυναικών, με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Deportes24.eu», επεσήμανε αρχικά τις δύσκολες ημέρες που έζησε το συγκεκριμένο τμήμα του «τριφυλλιού» και ξεκαθάρισε πως πλέον ήρθε η ώρα να ζήσει και στιγμές δόξας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Πένυ Ρόγκα:

Για τον αυριανό αγώνα και την ενδεχόμενη παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια τέτοια διοργάνωση. Μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην σταδιακή διεκδίκηση των τίτλων, θεωρώ ότι αύριο είναι ένας αρκετά σημαντικός αγώνας όσο κι αν ο αντίπαλος θεωρείται πιο αδύναμος από εμάς. Πάντα ένα ματς είναι ένα ματς νοκ αουτ».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να πιστεύω πως θα μπούμε συγκεντρωμένες και θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ξεκούραστες στον τελικό για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει μετά από χρόνια αρκετά δυναμικά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, εσύ ξέρεις την ομάδα σου από όλες τις πτυχές. Από τη δική σου τη πλευρά που έχεις ζήσει ως αθλήτρια και τα αρνητικά και τα θετικά, πως νιώθεις;

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί κατάφερα και έζησα και τα δύσκολα χρόνια, ζω και τώρα τα όμορφα, της…αναγέννησης και αυτό με κάνει να εκτιμώ ακόμα περισσότερο αυτό που ζω τώρα.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που τότε στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα και κατάφεραν και την κράτησαν όσο το δυνατόν στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε να είναι. Ζήσαμε άσχημα χρόνια τότε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε πολλές όμορφες στιγμές και στιγμές δόξας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.