ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος της αγωνιστικής ο Πρωτοψάλτης (Pic)

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδείχτηκε MVP στην 2η αγωνιστική της B΄ φάσης του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος της αγωνιστικής ο Πρωτοψάλτης (Pic)

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης που έγινε στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης σημείωσε 24 πόντους. Στις 36 επιθέσεις που έκανε τελείωσε 19 πόντους, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 53%. Επίσης είχε 1 άσσο και 4 πόντους από μπλοκ, ενώ μέγιστη ήταν και η συμβολή του στην υποδοχή. Στις 22 υποδοχές που πήρε είχε 50% αποτελεσματικότητα και 23% τέλειες και ένα λάθος.

Είναι η 6η φορά στην καριέρα του που ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδεικνύεται MVP. Αναδείχτηκε MVP και την 14η αγωνιστική της Α΄ φάσης τη σεζόν 2021-22. Οι τρεις προηγούμενες ήταν τη σεζόν 2013-14 και συγκεκριμένα τις αγωνιστικές 6η, 12η και 15η, όλες με τον Παναθηναϊκό. Επίσης αναδείχτηκε MVP με τη φανέλα του Φοίνικα ΟΝΕΧ την 3η αγωνιστική της σεζόν 2020-21.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η 74η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η πρώτη εντός της σεζόν 2021-22. Είναι ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού που αναδεικνύεται MVP για τη σεζόν 2021-22 μετά τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο την 7η αγωνιστική, αλλά ο Πρωτοψάλτης έχει δύο διακρίσεις.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε για τη διάκριση του: «Είναι πάντα τιμή μου να με ψηφίζουν για αυτή την διάκριση όπως έχω ξαναπεί δίνει χαρά και δύναμη στην ομάδα μας για την συνέχεια και θέλουμε να συνεχίσουμε δυναμικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.