ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φουλ για την κούπα τα “φίνα κορίτσια”!

Έπειτα από μια επιβλητική εμφάνιση στον ημιτελικό με τον Ηλυσιακό, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου, στο final 4 του Ηρακλείου.

Φουλ για την κούπα τα

Έπειτα από μια επιβλητική εμφάνιση στον ημιτελικό με τον Ηλυσιακό, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου, στο final 4 του Ηρακλείου.

Στο πρώτο σετ το τριφύλλι κυριάρχησε. Εξ’ αρχής πήρε τα ηνία, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλη ομάδα. Οι πράσινες ήταν εξαιρετικές σε όλα. Στην υποδοχή, στο μπλοκ και στα τελειώματα. Το τελικό 25-9 επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω, για το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και στο δεύτερο σετ, παρά το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός προσπάθησε να φανεί πιο ανταγωνιστικός. Το τριφύλλι είχε συνεχώς το προβάδισμα και φυσικά διατηρούσε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του δεύτερου σετ. Η υποδοχή χάλασε, με αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός να ισοφαρίσει (14-14). Αμέσως, η Χαντάβα με πόντο και άσσο, έδωσε ξανά προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Τελικά και το δεύτερο σετ βάφτηκε πράσινο με σκορ 20-25.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι ήταν ανώτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το πάρει κι αυτό με σχετική άνεση και με το 25-21, η ομάδα να κατακτήσει το ματς με 3-0 και φυσικά να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.