ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Οικονόμου: «Ζητούμενο για εμάς η σοβαρότητα»

Για την πρόκριση της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο προπονητής, Απόστολος Οικονόμου.

Οικονόμου: «Ζητούμενο για εμάς η σοβαρότητα»

Ο προπονητής του τριφυλλιού μετά το τέλος του ματς με τον Ηλυσιακό και τη νίκη με 3-0 σετ σημείωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό που έφτασε μέχρι εδώ σήμερα και ήταν πολύ μαχητικός στο σημερινό παιχνίδι. Για εμάς ζητούμενο σε αυτά τα ματς είναι να δείχνουμε σοβαρότητα. Θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και νομίζω ότι το καταφέραμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ζητούμενο για εμάς ήταν τα τρία σετ, το καταφέραμε και πάμε παρακάτω. Θα ήθελα λίγο περισσότερη σταθερότητα. Είχαμε ups και downs στην απόδοσή μας. Αυτό σε ένα final-4 μπορεί να αποβεί μοιραίο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να πάμε στον αυριανό τελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.