ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα για την ενδεκάδα με ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει τα τελικά του πλάνα.

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα για την ενδεκάδα με ΑΕΚ

Το τριφύλλι ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει στους έντεκα. Για την ακρίβεια ερωτηματικό παραμένουν ορισμένες θέσεις. Πάμε να δούμε ωστόσο αυτά που έχει στο μυαλό του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ και Σάντσες.

Όσον αφορά το κέντρο Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς είναι σίγουροι με τους Κουρμπέλη – Βιγιαφάνιες να παλεύουν για μια θέση στην ενδεκάδα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 3.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιθετική τριάδα δεν φαίνεται να αλλάζει, με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος  να την αποτελούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.