ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα!

Αυξάνεται από το 50% στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα της Ελλάδας, όπως έγινε και επισήμως γνωστό.

Επίσημο: Στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα!

Αυξάνεται από το 50% στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα της Ελλάδας, όπως έγινε και επισήμως γνωστό.

Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, δημοσιεύτηκε σήμερα η απόφαση για αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα, ανοικτά και κλειστά, στο 75% για εμβολιασμένους.

Επίσης, θα επιτρέπεται η είσοδος σε 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους με διαγνωστικό τεστ ημέρας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ισχύ της απόφασης είναι από σήμερα μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Αναλυτικά η απόφαση:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της χωρητικότητας.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό (5%) του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.