ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκος: Το ψηφοδέλτιο και οι λεπτομέρειες για την επιστολική ψήφο

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού Α.Ο για την επιστολική ψήφο στην κρίσιμη ΓΣ της 30ης Μαρτίου για τη διπλή ανάπλαση.

Παναθηναϊκος: Το ψηφοδέλτιο και οι λεπτομέρειες για την επιστολική ψήφο

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού Α.Ο για την επιστολική ψήφο στην κρίσιμη ΓΣ της 30ης Μαρτίου για τη διπλή ανάπλαση.

Αναλυτικά

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη που θα ψηφίσουν με τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.
Η επιστολική ψήφος πρέπει να σταλεί με συστημένη επιστολή ή courier στο γραφείο του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Λάρδα στη Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 215, Αθήνα ΤΚ 11523, email: [email protected]
Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστολική ψήφος να βρίσκεται εντός κλειστού φακέλου διαστάσεων 16,5cm x 11,5cm προκειμένου η ψήφος να είναι έγκυρη, έως το αργότερο 27/3 που μπορεί να αποδεικνύεται και με την σφραγίδα του ταχυδρομείου σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής επιστολής.

Ο φάκελος αυτός με το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να τοποθετηθεί εντός μεγαλύτερου φακέλου (οιωνδήποτε διαστάσεων), όπου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μέλους, μαζί με:

α) αντίγραφο της ταυτοποίησης του μέλους που ψηφίζει (αστυνομική ταυτότητα, στρατιωτική/αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και β) ΑΜΚΑ προκειμένου να ελεγχθεί αν είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου. Το AMKA δεν είναι απαραίτητο για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Προσοχή, η διάσταση του ψηφοδελτίου για τη διπλή ανάπλαση να είναι σε μέγεθος Α4.

Κατεβάστε το ψηφοδέλτιο ΕΔΩ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.