ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Συνάντηση της διοίκησης με οπαδούς για τον Βοτανικό

Με φίλους του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο Κρήτης συναντήθηκαν οι διοικούντες την ομάδα με στόχο την ενημέρωση για τη διπλή ανάπλαση.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση της διοίκησης με οπαδούς για τον Βοτανικό

Οι κ.κ. Τάκης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με περίπου 30 οπαδούς του “τριφυλλιού” στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι δυο ισχυροί άνδρες του Ερασιτέχνη βρίσκονται στην Κρήτη για το final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών. Έτσι, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία προκειμένου να συνομιλήσουν με τους φίλους της ομάδας, στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή.

Για περίπου 1,5 ώρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, έγινε συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του Ερασιτέχνη, αλλά η κουβέντα αφιερώθηκε πολύ περισσότερο στον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έγινε μια ακόμη ενημέρωση στον κόσμο για τις εξελίξεις και τα θετικά που έχει για τον Παναθηναϊκό Α.Ο το θέμα.

Απαντήθηκαν ερωτήματα, λύθηκαν απορίες και μέσα σε πολύ καλό κλίμα διοίκηση και κόσμος τα είπαν για το πλέον σημαντικό ζήτημα για τον Σύλλογο, ενόψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης.

Από την πλευρά της διοίκησης ξεκαθαρίστηκε και πάλι ότι η διπλή ανάπλαση αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα βγει πολλαπλά κερδισμένος σε κάθε επίπεδο. Άλλωστε, ο Α.Ο έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ του Βοτανικού στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκε και η μακέτα των εγκαταστάσεων του Συλλόγου. Θυμίζουμε ότι η απόφαση θα παρθεί στην ΓΣ που θα γίνει στις 30 Μαρτίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...