ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

MVP του τελικού η Ρόγκα (vid)

Η Πέννυ Ρόγκα αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια του σημερινού τελικού.

MVP του τελικού η Ρόγκα (vid)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον τελικό με 3-1 σετ επί του ΑΟ Θήρας. Οι πράσινες μετά το πρώτο σετ πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό ματς και κανείς δεν μπορεί να πει ότι κάποια υστέρησε. Η Πέννυ Ρόγκα όμως έδωσε το… κάτι παραπάνω.

Βλέπετε τον ήθελε πολύ αυτόν τον τίτλο η Πέννυ, καθώς έχει ζήσει δύσκολες στιγμές με την αγαπημένη της ομάδα. Αυτός ο τίτλος αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση και για την ίδια που έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα με αυτόν τον σύλλογο.

Από τις δύσκολες στιγμές της δεύτερης εθνικής, μέχρι το σημερινό κύπελλο. Θα αναρωτηθεί κανείς για τι βάλαμε αυτό το… σχεδόν. Για να ολοκληρωθεί αυτό το παζλ μένει αυτή η ομάδα να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.